Moje lásky z aromaterapie

Dnešní článek věnujeme aromaterapii a konkrétním produktům od Primavery, které jsem si zamilovala. :)

Pokud koukáte raději na videa mrkněte ZDE.

Na úvod bych ráda zmínila, že nejsem aromaterapeut, a proto pokud Vás nějaký produkt zaujme zjistětě si, zda je produkt vhodný i pro Vás. :)

Já se řídím do velké míry intuicí, což se mi u aromaterapie velmi osvědčilo. :) Většinou platí, že to co mi voní, je pro mne vhodné a naopak to co mi nevoní vhodné není. :) 

Výběr v aromaterpii se velmi změnil v době těhotenství, kdy jsem nesnesla téměř žádné vůně. :(

 

Ráda bych také poděkovala Primaveře, když jsem se začala o aromaterapii hlouběji zajímat, zkoumala jsem možnosti a značky na trhu, mým hlavním požadavkem bylo, aby oleje byli v BIO kvalitě a aby pokud možno pocházely z evropy. :) Od Primavery jsem už v té době měla ve své sprše již 3. balení sprchového krému a tím vlastně začala má láska k Primaveře a tak jsem měla výběr značky esenciálních olejů téměř po chvilce jasný. :D 

 

Snímek obrazovky 2021-02-10 v 10.40.42

 

A ted' už k mým oblíbencům:

 

1) Sprchový krém

Tohle byla ta má první láska, tento sprchový krém nepění, avšak i tak mám pocit krásně čistě pokožky. :) 

Měla jsem již 3 balení, jedno balení vydrží při každodenním používání opravdu dlouho, já ho mám vždy cca 4-5 měsíců. :)

Zatím jsem měla několik limitovaných vůní z těch, které jsem měla možnost zkusit je momentálně k prodeji jen vůňě Happiness, která je velmi svěží a dokáže pěkně povzbudit. 

Ale mají spoustu jiných vůní, tak můžete vybrat podle sebe. 

10934-P-sprchovy-krem-happiness.jpg

 

2) Air sprej - summer sun

Jedná se o sprej, který se stříká rovnou do prostoru, nemusíte tak řešit žádné aromalampy, ideální rychlé řešení, třeba do kabelky nebo do práce. :) 

Tento sprej voní velmi svěže, pomerančově, avšak obsahuje Neroli, kterou přímo na stránkách Primavery nedoporučijí pro těhotné, ale jak jsem již psala, zda je produkt pro Vás vhodný si zjistěte. :)

11384-P-195061-summer-sun-organic-room-spray-50-ml-eng

 

3) Esenciální olej Levandule

I přesto, že jsem četla, jak je levandule vhodná v prvním trimestru těhotenství na nevolnosti, tak já ji do 5. měsíce nemohla cítit :D A teď ze dne na den ji opět miluji a dávám si pár kapek do aromadifuzéru večer než jdu spát. :)

Jak teď čtu, tak na stránkách Primavery je doporučeno užívat levanduli až po ukončení 3. měsíce, zkrátka řídit se nosem se mi vyplatilo, jen tedy nechápu, proč inhalační tyčinky proti těhotenským nevolnostem obsahují levanduli. :D No je to alchymiie ta aromaterapie. :)

V době úplňku jsem si probděla pár nocí, a věřím, že díky levanduli jsem se rychle vrátila do pohody a mohla opět klidně spát. Teď je z toho můj každovečerní rituál, který jsem si zamilovala, zapnu lampu, mažu bříško a jsme s miminkem spolu.  

8230-P-levandule-bio

 

4) Směs EO - Time for miracles

Toto byla Vánoční limitka, která je ale dle mého skvělá celoročně a stala se mou nejoblíbenější směsí. :) Voní velmi sladce a zároveň svěže a povzbudivě. :)

11236-P-primavera-sme-s-e-tericky-ch-oleju-time-for-miracles

 

Tento týden mi mají přijít další produkty, na které se nemohu dočkat, jedním z nich je aroma difuzér, který jsem si velmi přála. Při výběru difuzéru je potřeba volit kvalitu nad cenou. 

Primaveře důvěřuji, že použité materiály jsou opravdu kvalitní a nevypouští do ovzduší spolu s éterickými oleji i něco jiného, jako například nežádoucí výpary z levných plastů, které nejsou pro toto použití vhodné. Na toto bych tedy ráda upozornila, investovat do kvalitního difuzéru z kvalitního materiálu považuji za klíčové. :)

 

Já si vybrala tento Ambiente a jsem velmi zvědavá na testování. :) 

 

To je k aromaterapii vše, tak poku Vás produkty zaujaly, nebo potřebujete doplnit zásoby, neváhejte využít slevový kódík, platí pouze pár dní. :)