Přírodní dekorativní kosmetika ZUII

Tento článek bych ráda navázala na video, ve kterém jsem Vám představila mé oblíbené produkty z řad přírodní dekorativní kosmetiky, video si můžete pustit ZDE.

 

V tomto článku najdete jednotlivé produkty včetně odkazů. :) Ať je Vaše hledání jednodušší. :)

 

1) Make-up Zuii Lux

První produkt, který jsem obmněnila ve své dekorativní kosmetice za přírodní, tento, který používám já krásně kryje a sjednotí pleť. 

Na mou problematickou pleť s jizvičkami jsem si ho velmi zamilovala. Odstín, který používám já se jmenuje DRIFTWOOD.

5

 

2) Transparentní pudr 

Nejen, že krásně zmatní pleť, navíc krásně vypadá, pudr obsahuje kvítky růží. 

6

 

3) Tužka na obočí

Mým parťákem se stala také tato tužka na obočí, manipulace s ní je velmi jednoduchá a i já, která jsem si obočí nikdy nijak zvlášť nelíčila jsem se s ní naučila téměř okamžitě pracovat.

Odstín, který používám se jmenuje TAUPE.

7

 

4) Diamantík - odstín HELENE 

Když už jsem věděla, že je na čace začít používat i přírodní rtěnku, rozhodla jsem se sáhnout po tomto diamantíku, který je zároveň multilíčidlem - můžete ho tedy použít i místo tvářenky nebo stínů. Odstín helene je pro mne odstín, s kterým bych si vystačila klidně celý rok. :)

13 

5) Diamantík - odstín JANUS

Tento odstín jsem si zamilovala na "lepší" příležitosti, kdy volím výraznější rtěnky a vím, že rtěnka stačí k tomu pozvednout look. 
Tento odstín ráda volím na večeři nebo na kávu s kamarádkou a rodinné sešlosti. 

12 

6) Rtěnka s bambuckým máslem - BEGONIA

Svým odstínem i texturou je toto můj favorit na léto, díky bambuckému máslu rty krásně vyživí a odstín Begonia je pro letní dny jako dělaný. 

11

 

7) Tekutá rtěnka - WILLOW

Tekuté rtěnky obvykle nejsou mým favorite, ovšem tuto jsem si zamilovala. :) Nelepí, krásně kryje a tento odstín je dokonalým parťákem na podzim i zimu. 

10 

8) Rtěnka - CHARM

Rtěnka tak, jak ji většina z nás zná. :) Klasické balení, jednoduchá aplikace avšak jako u všech produktů, jedinečné přírodní složení. 

9

 

9) Paletka očních stínů - SIERRA

Krásné odstíny, které jsem si zamilovala. Jediné co bych vytkla, je jejich výdrž. :) Což ale není nic, co by nevyřešila kvalitní podkladová báze. 

8

 

Snímek obrazovky 2020-11-07 v 9.04.07